1bannermhc2.jpg 2 (1 van 2).jpg 2bannermhc.jpg header-3.jpg header.jpg header3.jpg header5.jpg shootout4.jpg

Keepersclub

De MHC Keepersclub gaat weer van start!

Met enkel KNHB-gediplomeerde keeperstrainers is het ons doel om het niveau van alle keepers te verhogen. Naast de reguliere trainingen die plaatsvinden op maandag, organiseren we dit seizoen ook extra activiteiten; te denken valt aan clinics en de shoot-out competitie.

Naast deze activiteiten, gaan we natuurlijk ook leuke dingen doen dit jaar. Wij zullen via de website, mail en onze Facebookpagina met jullie communiceren.

Heb jij nu ook zin om te gaan keepen? Je bent van harte welkom om eens langs te komen op maandag, of mail naar [email protected]

En denk eraan...  GOALKEEPERS ARE AMAZING PEOPLE!

Keeperstrainingen: Bart Berghs

Keepersmaterialen: Stefanie Geraerds

TC keepers: Paul Santegoets

Keeperstrainingen

Veel teams hebben een vaste keeper maar er zijn nog een aantal teams waarbij iedere wedstrijd iemand anders mag gaan keepen. Zo leren die kinderen ook wat het is om te keepen.

We geven deze roulatiekeepers de gelegenheid kennis te maken met het keepen en in korte tijd wat vaardigheden bij te leren.

Ze kunnen dan de maandag voorafgaand aan de te keepen wedstrijd naar de keeperstraining komen. Deze trainingen worden gegeven door KNHB-gediplomeerde keeperstrainers waarvan de meesten zelf keepen in een team van MHC.

De speler of speelster die op maandag de keeperstraining volgt, mag daarom ook 1 teamtraining laten vallen. Daardoor is de belasting gelijk aan een normale trainingsweek.

Hieronder staat het trainingsschema voor de maandagen (veld 6):

Alle opleidingsjeugd met uitzondering van

D 11-tallen

JD2 – MD3 – MD4 – MD5 – MD6 – JC2 – MC3 – MC4 – MC5 – MB4 – MB5

JC1 – JC3 – JD1 – MC1 – MC2 – MD1 – MD2 – MB3

PAUZE

JA1 – MA1 – MA2 – MA3 – JB1 - JB2 – MB1 – MB2 - Senioren

Wij willen met jullie een aantal afspraken maken, namelijk:

1.      Minimaal een kwartier voor aanvang van de keeperstraining omgekleed op het veld aanwezig zijn, zodat je zelfstandig aan de warming-up kunt beginnen.

2.      Heeft je team geen vaste keeper/keepster? Mag je op zaterdag keepen? Dan wordt je op de maandag voor die wedstrijd verwacht op de keeperstraining. Dit geldt ook voor de jongste jeugd. Je kunt in het trainingsschema hieronder zien hoe laat. Deze trainingen zijn verplicht.

3.      Afmelden doe je telefonisch of via de mail bij Bart Berghs of Paul Santegoets, minimaal 24 uur van te voren  [email protected]

Materiaal

Zorg goed voor je eigen keepersspullen, zet je spullen niet in een gesloten tas in je locker, maar zet je tas open, zodat het wat kan luchten! Zijn je spullen erg nat, haal ze dan uit je tas!

Voor vragen met betrekking tot keepersmaterialen neem contact op met Stefanie Geraerds van de Materiaalcommissie. Zij weet welk team welke locker gebruikt en kent ook de cijfercombinaties van de slotjes, en kan dus eventueel nieuwe riempjes of andere materialen in de locker leggen.

mailto:[email protected]