1bannermhc2.jpg 2 (1 van 2).jpg 2headerD11.jpg 2headerD4.jpg 2_header_mhc_jo16_1__strafcorner_2114x560.jpg.jpg header.jpg headerdames3.jpg headerdames4.jpg Header_MHC_jeugd_startwedstrijd.jpg Header_MHC_JO16_1_Klaar_Voor_Wedstrijd_2114x560.jpg Header_MHC_JO16_1_Uitlopen_Strafcorner_2114x560.jpg

hockey_senioren

Senioren en studenten

De senioren tak van MHC omvat de leeftijdscategorie vanaf 18 jaar en ouder. In seizoen 2023-2024 zijn er 6 dames teams, 2 heren teams, 1 O25-heren team, 1 O25-dames team, 2 veteranen (H30+ & H45+) teams en een Sevens-team.

Prestatief en recreatief
Er is aandacht voor prestatiehockey binnen de hoogste seniorenteams van onze club. 
Dames 1 komt uit in de 1ste klasse en Heren 1 in de 2de klasse. 

De minder prestatief ingestelde spelers kunnen hun hart ophalen binnen de andere teams op verschillende niveaus. Er wordt voor alle teams gestreefd naar een passend trainingsaanbod.
 
Benader de coördinatoren van de seniorencommissie voor meer informatie


Studentenhockey
Studenten zijn welkom om bij MHC hockey te komen spelen. Samen met de senioren commissie kijken we of er plaats is in de bestaande teams of vormen we nieuwe teams naar behoefte en haalbaarheid.


Veteranenhockey
Als je de 30 gepasseerd bent, kun je deelnemen aan het veteranenhockey.

Veteranen Hockey (Heren 30+) 
Wie: Wil je nog op een hoog niveau hockey spelen. Meld je dan bij Veteranen A 
Wanneer: Wekelijks op zondag overdag in een competitie tegen teams uit district Zuid-Nederland. Training mogelijk op maandag- en donderdagavond.
Waar: Ongeveer 20 zondagen per jaar een uit- of thuiswedstrijd 
Hoe: Meld je aan via de website of voor meer info senioren@maastrichtsehockeyclub.nl 

Veteranen Hockey (Heren 45+) 
Wie: Heb je vroeger gehockeyd en wil je weer lekker competitie spelen. Wil je het op een heel veld na ervaring te hebben opgedaan met trimhockey of hockey7.
Wanneer: Wekelijks op zondag overdag in een competitie met teams uit district Zuid-Nederland. Training mogelijk op woensdagavond
Waar: Ongeveer 20 zondagen per jaar een uit- of thuiswedstrijd 
Hoe: Meld je aan via de website of voor meer info senioren@maastrichtsehockeyclub.nl 


7hockey
7Hockey (mix dames/heren 25+ - laagdrempelig) 
Wie: Een gevarieerde groep dames en heren van beginners tot gevorderden. Mooie opstap als je bij trimhockey bent begonnen en ook eens aan een competitie wilt deelnemen of als je vroeger hebt gehockeyd en het weer wilt oppakken. 
Wanneer: 2-wekelijks op vrijdagen van 20:30 tot +- 22:00 deelnemen aan een competitie met teams uit regio Zuid-Nederland (tot aan Eindhoven).  
Wat: Op een avond speel je 2 wedstrijden van een 25 minuten met 7 spelers zonder keeper.  
Hoe: Meld je aan via de website of voor meer info  hockey7@maastrichtsehockeyclub.nl