hockey_senioren

Senioren en studenten

De seniorentak van MHC omvat de leeftijdscategorie vanaf 18 jaar en ouder. De club heeft op dit moment 6 dames teams, 5 heren teams en 1 heren veteranenteam.

Prestatief en recreatief
Er is aandacht voor prestatiehockey binnen de hoogste seniorenteams van onze club. Heren 1 komt uit in de eerste klasse en Dames 1 in de derde klasse. Het streven is om binnen enkele jaren met de beide topteams in de 1ste klasse te spelen. De minder prestatief ingestelde spelers kunnen hun hart ophalen binnen de andere teams. Buiten de reguliere trainingen van de dames- en herenteams wordt er in de avonduren Trimhockey gespeeld en worden studenten uit Maastricht in de gelegenheid gesteld om te trainen.

Studentenhockey
Een belangrijk gedeelte, ongeveer de helft, van de andere teams bestaat uit studenten die lid zijn van de Maestrichtse Studenten Hockey Club (MSHC).
Meer informatie op www.mshc.nl en MSHC op Facebook.

Veteranenhockey
Als je de 35 gepasseerd bent, kun je deelnemen aan het veteranenhockey. De veteranen spelen hun wedstrijden op zondag.

Er wordt voor alle teams gestreefd naar een passend trainingsaanbod.
Co√∂rdinator van de senioren is Eric Neervoort.

H1

R.H.C. Concordia - H1