1bannermhc2.jpg 2 (1 van 2).jpg 2bannermhc.jpg 2headerD11.jpg 2headerD4.jpg Dames 1 teamfoto 2020-2021 zonder begeleiding bewerkt 1.jpg header heren1.jpg header.jpg headerdames1.jpg headerdames3.jpg headerdames4.jpg MHC Heren 1 - 2020 Banner 1.jpg

hockey_senioren

Senioren en studenten

De seniorentak van MHC omvat de leeftijdscategorie vanaf 18 jaar en ouder. De club heeft op dit moment 10 dames teams, 2 heren teams, 1 O25-heren team, 1 O25-dames team, 2 heren veteranenteams en een Sevens-team.

Prestatief en recreatief
Er is aandacht voor prestatiehockey binnen de hoogste seniorenteams van onze club. Dames 1 komt uit in de 1ste klasse en Heren 1 in de 2de klasse. De minder prestatief ingestelde spelers kunnen hun hart ophalen binnen de andere teams. Buiten de reguliere trainingen van de dames- en herenteams wordt er in de avonduren Trimhockey gespeeld en worden studenten uit Maastricht in de gelegenheid gesteld om te trainen.

Studentenhockey
Een belangrijk gedeelte, ongeveer de helft, van de andere teams bestaat uit studenten die lid zijn van de Maestrichtse Studenten Hockey Club (MSHC).
Meer informatie op www.mshc.nl en MSHC op Facebook.

Veteranenhockey
Als je de 35 gepasseerd bent, kun je deelnemen aan het veteranenhockey. De veteranen spelen hun wedstrijden op zondag.

Er wordt voor alle teams gestreefd naar een passend trainingsaanbod.
 
Coördinatoren van de senioren zijn Dario Strikwerda en vacature

 

 
 

Heren 1

Heren 1 - MHC Best
Datum: zondag 4-6 Spelen: 14:45

Dames 1

Dames 1 heeft geen aankomende wedstrijden

Vandaag jarig

Joost van Gelder
Leonoor Hoevenagel
Apoline Nieuwland

Agenda

Nog geen agenda punten.

Zoeken

Verslagen