Trimhockey

Heb je vroeger gehockeyd? Wil je weten hoe het spelletje gaat dat je kinderen spelen? Wil je ontdekken of hockey echt zo simpel is als het er op tv uitziet? Wil je niet wekelijks op zondag een wedstrijd spelen? Of wil je in teamverband aan je conditie werken? Dan is trimhockey echt iets voor jou om (weer) te beginnen met hockey!

Het is bedoeld voor volwassenen en het is voor zowel dames als heren, beginners en gevorderden. Je hoeft dus geen of weinig hockeyervaring te hebben om deel te nemen aan trimhockey. Het verschil van niveau is niet van belang; gezelligheid en ontspanning staan voorop!
Momenteel omvat de trimhockeygroep circa 28 leden, bestaande uit dames en heren en de leeftijd van de groep varieert tussen de 20 en 50 jaar. Tweederde heeft vroeger gehockeyd en pakt na een speelpauze van soms ruim 10 jaar het spel bij ons op. De andere een derde heeft niet of nauwelijks hockeyervaring

Wat maakt trimhockey zo leuk?
  • Het is vrijblijvend. Kun je een keer niet dan hoef je je niet af te melden en kom je de volgende keer gewoon wel.
  • Je ontmoet veel sportieve mensen en na afloop van de training is er gelegenheid om gezellig in het clubhuis wat te drinken.
  • Trimhockey is de ultieme manier om de sport van je zoon/dochter beter te leren kennen!
  • Trimhockey is VEEL leuker dan een sportschool, want je bent lekker ontspannen buiten bezig en je werkt aan je conditie!
  • Kortom: Trimhockey is: gezellig, ontspannend, informeel, recreatief, vrijblijvend, relaxt en gezond!

Wanneer en wat?

De trimhockeytraining vindt plaats op de woensdagavond van 20.45 – 22.15 uur. Onder begeleiding van een trainer wordt er geoefend in stick- en speltechnieken en er wordt ook aan de conditie gewerkt. Elke training wordt afgesloten met een onderling wedstrijdje en na afloop gaat iedereen gezellig samen in het clubhuis nog wat drinken.

Trimkom

Naast de reguliere trainingen spelen we ongeveer een keer per zes weken een toernooi met de andere Zuid-Limburgse hockeyverenigingen. Je speelt in een team van 7 personen, ongeveer 3 wedstrijden van 20 minuten. Bij de Trimkom zijn de teams gemengd, met minimaal 3 vrouwen. Er wordt zonder keeper gespeeld, hoge ballen zijn niet toegestaan en er mag niet worden geslagen. Een lekkere pot hockey gecombineerd met een goede dosis gezelligheid waarbij fairplay op de voorgrond staat.

Meer informatie over Trimhockey?

Coördinator Trimhockey is Minke Geense, mail naar
mailto:[email protected] maastrichtsehockeyclub.nl.

U kunt zich aanmelden via deze site, zie aanmeldingsformulier.
De contributie voor trimhockey bedraagt €120 voor een volledig seizoen met éénmalige inschrijfkosten van €50.