Gegevens wijzigen

Wijziging van persoonlijke gegevens / adressen / (mobiele) telefoonnummers

Voor een goede communicatie binnen de vereniging (per e-mail of SMS) is het van belang dat de persoons- en adresgegevens van alle leden altijd actueel zijn.

Met behulp van mobiele telefoonnummers (ook van de ouders) kan de Club je last minute informatie per SMS toesturen, in geval van wijziging van speelveld, slecht weer of waarschuwen bij incidenten e.d.. Indien de gegevens niet kloppen kan dat gevolgen hebben voor uw informatie voorziening. Via dit formulier kunt u ook deze mutaties doorgeven.

Wijzig (en controleer) persoonlijke gegevens zoals adres, emailadres en (mobiele) telefoonnummer via Instellingen na inloggen op de website. Je kunt ze ook opsturen per post of e-mail aan:

Postbus 161 – 6200 AD Maastricht