sponsoren de club van 100

Leden van de Club van 100 leveren op persoonlijke titel een extra financiële bijdrage aan de ontwikkeling van onze vereniging. Gewoon omdat zij MHC een warm hart toedragen en een bijdrage willen leveren. Word ook lid van de Club van 100!

De CLUB van 100

De bijdrage van de Club van 100 wordt gebruikt voor activiteiten die niet direct binnen de normale verenigingsbegroting passen, of om net het laatste duwtje in de rug te geven om een budget volledig te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan het vierde veld of een trainingskamp. Een verzoek tot bijdrage uit de Club van 100 kun je indienen bij de sponsorcommissie.

Lidmaatschap?

Je wordt lid door je via een inschrijfformulier (download hier) aan te melden en een jaarlijkse bijdrage van minimaal € 25,- te betalen. Het lidmaatschap geldt voor een kalenderjaar en wordt aan het einde van deze periode automatisch met een jaar verlengd. Het lidmaatschap is persoonlijk en niet overdraagbaar.

Stuur het formulier ingevuld retour naar [email protected] of lever het in aan de bar in het clubhuis.

Wat krijgt een lid ervoor terug ?

Leden van de Club van 100 krijgen een vermelding op het ‘Club van 100’-bord in het clubhuis. Bovendien ontvangen leden een uitnodiging voor alle evenementen die de sponsorcommissie organiseert.

H1

R.H.C. Concordia - H1