1bannermhc2.jpg 1bannermhc2lustrum-85jaar.jpg 1headerHeren1a.jpg 2 (1 van 2).jpg 2bannermhc.jpg 2headerD11.jpg 2headerD4.jpg 3bannermhc2lustrum-85jaar.jpg header heren1.jpg header.jpg headerdames1.jpg headerdames3.jpg headerdames4.jpg wbannermhc2lustrum-85jaar.jpg
Jeugd Januari
23

Trainingsschema veld Prestatief, week 7 en 8

Nieuws afbeelding
Vanaf maandag 11-2 gaan wij weer starten met trainen op het veld. Dit geldt voor alle prestatieve teams. In het schema staat dat er testen worden afgenomen. Mocht de temperatuur gunstig zijn, dan worden die in de eerste week (week 7) uitgevoerd. Zo niet, dan verschuiven ze een week (week 8). 
Vanaf maandag 25-2 (week 9) start de Opleidingsjeugd. In de carnavalsweek (woensdag, donderdag en vrijdag week 10) zullen alleen die teams trainen die dat weekend competitie spelen. Als laatste zullen de Jongste Jeugd en Breedteteams starten op maandag 11-3 (week 11). De trainingsschema’s zullen allemaal tijdig worden gepubliceerd. Of onze planning goed zal verlopen is afhankelijk van het weer, we hopen dat de weergoden ons gunstig gezind zijn! Wij gaan uit van een voorspoedige start voor iedereen en een mooi nieuwe seizoen.

Namens de TC, Gladys en Sander
Bijlage