1bannermhc2.jpg 1bannermhc2lustrum-85jaar.jpg 1headerHeren1a.jpg 2 (1 van 2).jpg 2bannermhc.jpg 2headerD11.jpg 2headerD4.jpg 3bannermhc2lustrum-85jaar.jpg header heren1.jpg header.jpg headerdames1.jpg headerdames3.jpg headerdames4.jpg wbannermhc2lustrum-85jaar.jpg
Algemeen Februari
19

Aanmelden spelers buitenaf 2019

Nieuws afbeelding
IN AANMERKING KOMEN VOOR TOPHOCKEY BIJ DE MAASTRICHTSE HOCKEYCLUB?

Jeugdspelers en jeugdkeepers die in aanmerking willen komen voor een plek in een eerstelijns jeugdteam van MHC en denken daartoe gekwalificeerd te zijn, kunnen zich aanmelden VÓÓR 1 mei 2019.
Je kunt je aanmelden door het invullen van je gegevens in bijgaand
aanmeldformulier. Dit stuur je naar [email protected] 

We werken met een stappenplan. Nadat je je ingeschreven hebt, wordt je uitgenodigd voor een intake-gesprek met de Technisch Coördinator. Dan volgt eventueel een voorselectie van 4 trainingen bij desbetreffende leeftijdscategorie. Mocht blijken dat je een meerwaarde voor het team kan zijn, dan mag je deelnemen aan de selectie.

Na je aanmelding zal contact met je worden opgenomen om een en ander te verduidelijken en af te stemmen op welke dag je intake-gesprek is.

Intake-gesprek: tussen 6 t/m 10-5
Voorselectie: tussen 13 t/m 24-5
Selectie: tussen 17-6 t/m 5-7

Het beleid van MHC is erop gericht de eerste teams in de hoogste klassen te laten uitkomen; landelijk, Super A/B, topklasse, subtopklasse.

Deze uitnodiging tot aanmelden geldt alleen voor spelers die NIET bij MHC hockeyen.

We zien je graag bij MHC!
De Technische Commissie

Bijlage