1bannermhc2.jpg 1bannermhc2lustrum-85jaar.jpg 1headerHeren1a.jpg 2 (1 van 2).jpg 2bannermhc.jpg 2headerD11.jpg 2headerD4.jpg 3bannermhc2lustrum-85jaar.jpg header heren1.jpg header.jpg headerdames1.jpg headerdames3.jpg headerdames4.jpg wbannermhc2lustrum-85jaar.jpg
Jeugd Juni
1

Selectie- en Indelingsperiode Jeugd 2019-2020

Nieuws afbeelding


De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn al begonnen. Vast onderdeel daarvoor is de selectie- en indelingsperiode. De Opleidingsjeugd D zal deelnemen aan een aantal motorische oefeningen en prestatieve teams aan selectietrainingen. De motorische oefeningen zijn alleen bedoeld voor de 1ste-jaars D.

Alles staat gepland in de periode van 17 t/m 28 juni. Het definitieve selectietrainingsschema en data voor de motorische oefeningen zijn op de site en de club-app gepubliceerd.

Voor de overige teams worden geen afzonderlijke selecties georganiseerd maar zal de Jeugd Commissie een indeling verzorgen (sociale aspecten, leeftijd en hockey-technische aspecten worden in de afweging meegenomen).  

Met betrekking tot de selectietrainingen en de motorische oefeningen gelden vaste spelregels, teneinde het proces zo objectief mogelijk te laten verlopen. Deze zijn vastgesteld door het Bestuur, de Jeugd Commissie en de Technische Commissie. Voor geïnteresseerden verwijzen we naar het document ‘Technisch Beleid Plan 2019-2023’ op de MHC website. Dit document is beschikbaar als u inlogt met uw LISA-code en klikt op ‘club’ en vervolgens op ‘documenten’ en ‘beleidsplannen’.

In de komende dagen worden de selectie- en opleidingsgroepen samengesteld. Deze zullen bestaan uit spelers en speelsters die zich hebben aangemeld vanuit andere verenigingen, alsmede de spelers en speelsters van MHC die daarvoor in aanmerking komen (aanmelding hiervoor is niet nodig). Voor beide groepen geldt dat er een reële kans moet zijn op plaatsing in de uiteindelijke selectiegroep. Conform voorafgaande jaren trainen de spelers en speelsters van verenigingen van buitenaf in de komende weken een aantal keren mee, om hun capaciteiten op waarde te kunnen schatten.

Belangrijke data:

·          1 juni  bekendmaking selectietrainingenschema en motorische oefeningenschema

·         15 juni bekendmaking selectie- en indelingsgroepen

·         17 juni start selectietrainingen en motorische oefeningen

·         28 juni einde selectietrainingen en motorische oefeningen

·         3 juli    bekendmaking indeling van alle jeugdteams inclusief D via de website rond 14.00 uur

·         4 juli    Spreekuur D/C/B/A 19.00-20.00 uur in clubhuis op afspraak.

Mail naar [email protected]

Noot: voor specifieke tijdstippen en eventuele aanpassingen op de schema’s, is het aan te raden de website van MHC regelmatig te bezoeken! 

Rest ons eenieder nog een mooi einde van het huidige seizoen te wensen, alsmede zij die zullen deelnemen aan de selectie en motorische oefeningen succes te wensen.

Namens het Bestuur, de Jeugd Commissie en de Technische Commissie

Gladys van Schoonhoven van Beurden (TD)