Algemeen Augustus

AANKONDIGING: Buitengewone Algemene Ledenvergadering dinsdag 3 september 2019

Beste leden,

Hierbij willen wij jullie uitnodigen voor een door het bestuur belegde Buitengewone Algemene Ledenvergadering.

Vandaag hebben jullie een mail van ons bestuur ontvangen waarin de noodzaak en grote urgentie van deze vergadering wordt aangegeven.

Wij hopen van harte dat er een hoge opkomst zal zijn bij deze voor onze vereniging zo belangrijke kwestie en wij verwachten jullie dan ook aanstaande dinsdag 3 september 2019 om 20.00 uur in ons clubhuis!

Groet,

Marc Schnabel, secretaris