1bannermhc2.jpg 1headerHeren1a.jpg 2 (1 van 2).jpg 2bannermhc.jpg 2headerD11.jpg 2headerD4.jpg header heren1.jpg header.jpg headerdames1.jpg headerdames3.jpg headerdames4.jpg
Algemeen November
28

Nieuwe voorzitter TC

Nieuws afbeelding
Beste MHC-leden,

Afgelopen maand ben ik door het bestuur benaderd om voor het komend jaar leiding te geven aan de Technische Commissie. Het komende jaar zal ik in samenwerking met de TC, de Jeugdcommissie en de Opleidingscommissie vorm geven aan het dagelijks reilen en zijlen van de club op technisch gebied. Daarnaast zal ik samen met ons nieuwe bestuurslid Technische Zaken Adri Dansen onderzoeken op welke manier de organisatiestructuur op technisch vlak in de toekomst ingevuld zal moeten worden. Dat is een geweldige uitdaging bij een fantastische club. Ondanks dat ik al een tijdje rondloop bij MHC zal ik mezelf toch nog even voorstellen. 

Mijn naam is Patrick Maas, 45 jaar, woonachtig in Maastricht en werkzaam als advocaat. Ik heb 2 kinderen Indy (12) en ZoĆ« (9) die beiden bij MHC hockeyen. Ik ben geboren in Deurne (Brabant) waar ik ook in mijn jeugdjaren heb gespeeld. In mijn jeugd heb ik op de hoogste niveaus mogen spelen en in de zaal de selectie voor zuid Nederland behaald. In de jaren daarna heb ik bij MHC en Hockeer gespeeld. In mijn studententijd ben ik mij ook als trainer gaan verdiepen en heb ik bij MHC en Hockeer diverse jeugdteams en Heren 1 getraind en gecoacht. 

Uiteindelijk ben ik weer als speler bij MHC terechtgekomen en in een senioren team recreatief gaan hockeyen. Op dit moment ben ik trainer/coach van MD2 en geef ik met een enthousiaste groep training aan de 8-tallen.  Naast het training geven heb ik 2 jaar in het bestuur van MHC gezeten als bestuurslid Jeugd en Technische zaken en heb ik beginnende trainers mogen begeleiden als veld-coƶrdinator.

Naast het werken in de praktijk heb ik me ook laten bijscholen door de KNHB. Vorig seizoen heb ik de HT2 cursus, de opleiding hockeytrainer 2, met veel plezier gevolgd en afgerond. Ik hoop me in de toekomst op dit vlak verder te kunnen ontwikkelen.

Ik ben een echte hockeyliefhebber en probeer met veel enthousiasme op een gedreven en sportieve manier mijn kennis en ervaring over te brengen.

Mocht er iets zijn, spreek mij vooral aan. Ik ben regelmatig op de club aanwezig. Ook ben ik te bereiken op het telefoonnummer 06-52314431 of via [email protected]

Ik heb onwijs veel zin in deze nieuwe uitdaging en hoop jullie snel langs de lijn te mogen begroeten. 

Met sportieve groet, 
Patrick Maas 
H1

H1 heeft geen aankomende wedstrijden

D1

D1 heeft geen aankomende wedstrijden

Hoofdsponsor

Zoeken

Verslagen

Vandaag jarig

Vera Thoonen

Hockey.nl