1bannermhc2.jpg 1headerHeren1a.jpg 2 (1 van 2).jpg 2bannermhc.jpg 2headerD11.jpg 2headerD4.jpg header heren1.jpg header.jpg headerdames1.jpg headerdames3.jpg headerdames4.jpg
Algemeen Juni
23

Voorstellen: Casper Claassen

Nieuws afbeelding

Beste leden,

Met veel plezier stellen wij Casper Claassen aan jullie voor. Casper zal met ingang van 1 augustus MHC komen versterken en is onder andere aangesteld als de nieuwe trainer/coach van Heren 1.

Tevens zal Casper een aantal van onze jeugdteams onder zijn hoede nemen wat betreft het trainen en/of coachen. Tot slot zal Casper deel gaan uitmaken van onze TC en zal hij verantwoordelijk zijn voor de verdere optimalisatie van het beleid voor onze opleidingsjeugd. 

Een ieder van ons zal Casper dan ook komende maanden tegenkomen op en rondom de velden van MHC en Casper zal zich dan ook graag persoonlijk aan jullie voorstellen.

Casper brengt veel hockeyervaring, waaronder het coachschap van diverse eerste dames- en herenteams en bondscoach van het Litouwse herenteam, met zich mee en MHC is dan ook verheugd dat Casper zijn kennis en kunde gaat inzetten binnen onze vereniging.

Wij heten Casper van harte welkom bij onze club en wensen hem veel sportief succes toe!


Het Bestuur

 

 

H1

H1 heeft geen aankomende wedstrijden

D1

D1 heeft geen aankomende wedstrijden

Hoofdsponsor

Zoeken

Verslagen

Vandaag jarig

Zarah luna Bektasevic
Noor Doorneveld
Fay Munnecom
Jens Smits
Pascal Wauben

Hockey.nl