1bannermhc2.jpg 2 (1 van 2).jpg 2bannermhc.jpg 2headerD11.jpg 2headerD4.jpg Dames 1 teamfoto 2020-2021 zonder begeleiding bewerkt 1.jpg header heren1.jpg header.jpg headerdames1.jpg headerdames3.jpg headerdames4.jpg MHC Heren 1 - 2020 Banner 1.jpg
Algemeen September
29

Trainingen in herfstvakantie

Nieuws afbeelding


Beste leden,

De herfstvakantie staat voor de deur. Dat betekent dat er in week 43 (maandag 19 tot en met vrijdag 23 oktober a.s.) geen trainingen zullen zijn voor alle senioren-, studenten-, breedte- en opleidingsteams. Voor de prestatieve teams geldt eveneens dat er geen trainingen zijn, tenzij je van jouw trainer anders verneemt. 

Ook zullen op zaterdag 17 oktober en zaterdag 24 oktober geen oefenwedstrijden ingepland kunnen worden. Zaterdag 10 oktober a.s. is een officiële inhaaldag voor wedstrijden die eerder niet zijn doorgegaan. 


Mits er voldoende ruimte op de velden is, kan deze dag ook gebruikt worden voor het spelen van oefenwedstrijden. Als jouw team een oefenwedstrijd wil inplannen, leg dit dan voor aan Elly Langer ([email protected]) en Sander Boumen ([email protected]).

 

Vanaf maandag 26 oktober wordt er weer volgens het reguliere schema getraind.

 

De Technische Commissie