1bannermhc2.jpg 2 (1 van 2).jpg 2bannermhc.jpg 2headerD11.jpg 2headerD4.jpg Dames 1 teamfoto 2020-2021 zonder begeleiding bewerkt 1.jpg header heren1.jpg header.jpg headerdames1.jpg headerdames3.jpg headerdames4.jpg MHC Heren 1 - 2020 Banner 1.jpg
Jongste Jeugd Oktober
30

MB Hockeyschool bij MHC

Nieuws afbeelding


Beste leden,

De MB Hockeyschool heeft de afgelopen jaren al verschillende clinics bij MHC georganiseerdDaarom zijn we verheugd om de samenwerking met de MB Hockeyschool verder vorm te geven. Deze winter zal de MB Hockeyschool neerstrijken op de velden van MHC en zal vanaf maandag 30 november een serie van 8 wekelijkse trainingen starten waarin de kinderen van de 6-tallen, 8-tallen, D, C en B jeugd intensief training krijgen van toptrainers met name gericht op de basis- en passeertechnieken.

 

MB Hockeyschool

De MB Hockeyschool is een onafhankelijk particuliere hockeyschool die kinderen de mogelijkheid biedt in groepen van maximaal 8 kinderen extra te trainen o.l.v. toptrainers en (ex) internationals. 

"Voor deelname is talent geen vereiste, maar motivatie des te meer"!

 

Korting

Leden van MHC ontvangen een korting van 15% op het inschrijfbedrag. Ga voor informatie en inschrijven naar www.mbhockeyschool.nl en gebruik de kortingscode "maastricht2020" om de korting ook daadwerkelijk te krijgen. 

Hopelijk doen veel gemotiveerde kinderen van MHC mee aan deze zeer leerzame trainingen.

 

Met sportieve groet, 


Technische Commissie