Senioren Maart

Fantastisch nieuws voor de senioren tot en met 26 jaar

Het kan jullie bijna niet ontgaan zijn: vanaf 3 maart kan weer worden gehockeyd!

De afgelopen dagen heeft de TC het trainingsschema omgegooid en aangepast aan de avondklok. We hebben zoveel als mogelijk rekening gehouden met de wensen van elk team.

Verder is het mogelijk om met je team onderling of tegen een ander team van de club een oefenwedstrijd te spelen. Wel moet je daarvoor een veld reserveren.

Zodra er meer nieuws komt vanuit de bond over de mogelijke herstart van de competitie laten we dat weten via de app en website.

Veel plezier de komende tijd en tot snel op de velden van MHC.

namens de TC Senioren,

Eric Neervoort.