Jeugd Juni

Teamindelingen junioren 2021-2022

Beste leden en ouders,

De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met de indeling van de jeugd en jongste jeugdteams voor het volgende seizoen. Zonder de medewerking van vele commissieleden, trainers, coaches en lijn-coördinatoren was dit niet gelukt, bedankt hiervoor!

Het indelen van de nieuwe teams is een hele puzzel en er wordt alles aan gedaan om de teams zo goed mogelijk samen te stellen. We hopen op een goede balans binnen ieder team zodat op ieder niveau leuk en goed gehockeyd kan worden. Mochten er vragen zijn laat het ons gerust weten.

Voor vragen over de indelingen van de Jongste Jeugd- en de Opleidingsteams kun je terecht bij: [email protected]

Voor vragen over de breedte jeugdteams kun je een mail sturen naar: [email protected]

Voor vragen over de prestatieve jeugdteams kun je een mail sturen naar: [email protected]

Wij proberen hier dan zo snel mogelijk een reactie op te geven!

Trainingen Opleidingsteams en Prestatieve teams

Vanaf morgen maandag 14 juni trainen de D-teams en de prestatieve teams (alle D-teams, JC1, JB1, JA1, MC1, MC2, MB1 en MA1) tot en met vrijdag 25 juni in hun nieuwe samenstelling. Het nieuwe trainingsschema hiervan kun je vinden op de site of in de MHC-app.

Witte Rook Sessies!

Om de teams voor aankomend jaar een goede start te geven en om ervoor te zorgen dat we aankomend jaar genoeg vrijwilligers hebben om de club op een goede manier te laten draaien zullen we direct aankomend weekend de witte rooksessies weer hernieuwd leven in blazen zodat ruim voordat het nieuwe seizoen begint voor iedereen duidelijk is wat er verwacht wordt en men dit goed kan inplannen.

Wat doen we tijdens de witte rooksessies?

Elk team wijst tijdens de witte rooksessies na gezamenlijk overleg vrijwilligers aan voor het team zoals activiteitenouders, teammanagers en bijvoorbeeld coaches. Daarnaast wordt gekeken welke ouders zich buiten het team voor de club zouden willen inzetten voor verschillende commissies, bardiensten of bijvoorbeeld de ontvangstbalie.

Voor wie zijn de witte rooksessies?

Voor 1 afgevaardigde ouder per kind. Als je er niet bij kan zijn geef dan even aan je team door wat je wilt doen. Heb je niets doorgegeven en ben je er niet, dan wijst het team je een vrijwilligerstaak toe.

Wanneer zijn de witte rooksessies?

JD1, JD2, MD1, MD3                     Zaterdag 19 juni om 9:30 uur

MD2, MD4, MD5 en MD6             Zaterdag 19 juni om 10:30 uur

JC2, MC3, MC4, MC5 en MC6      Zondag 20 juni om 11:00 uur

MB2, MB3, MB4, MB5 en MB6    Zondag 20 juni om 12:00 uur

JB2, MA2, MA3, MA4                   Zondag 20 juni om 13:00 uur

Voor de teams die hierboven niet zijn genoemd zullen de coaches op een door hem/haar nader te bepalen moment met het team bij elkaar komen waarin ze een inventarisatie maken van de vrijwilligers en die aan de club doorgeven! Dus ieder team van elke lijn ongeacht of het een prestatief- of breedte team betreft, levert een bijdrage aan het clubbelang om vrijwilligers te leveren. Voor de Opleidingsjeugd zullen afzonderlijke Witte Rook Sessies gehouden worden. Informatie hierover volgt nog.

Start na de zomervakantie.

De trainingen voor de prestatieve teams starten al in de zomervakantie vanaf maandag 23 augustus. Meteen na de vakantie op maandag 6 september starten alle breedte- en Jongste Jeugd-teams met trainen. Op zaterdag 11 september start de competitie.

We hopen op een Corona-vrij seizoen 2021/2022 en dat alle teams weer met veel plezier op het veld zullen staan!

Met sportieve hockeygroet,

De Opleidingscommissie, de Jeugdcommissie en de Technische Commissie