1bannermhc2.jpg 2 (1 van 2).jpg 2bannermhc.jpg 2headerD11.jpg 2headerD4.jpg Dames 1 teamfoto 2020-2021 zonder begeleiding bewerkt 1.jpg header heren1.jpg header.jpg headerdames1.jpg headerdames3.jpg headerdames4.jpg MHC Heren 1 - 2020 Banner 1.jpg
Arbitrage September
25

Clubscheidsrechter examens 2021

Nieuws afbeelding


Beste leden,


In het MHC-arbitrageplan is opgenomen dat ieder lid vanaf 1ste jaar B-Jeugd verplicht is om de opleiding clubscheidsrechter te doorlopen en het (CS) examen te doen. Voor spelers in prestatieve teams geldt dit zelfs vanaf de C Jeugd (MC1/JC1) omdat regelkennis hier al een belangrijke rol speelt.


Door overheidsbepalingen in de Corona-periode zijn geen clubscheidsrechters opgeleid binnen MHC en moeten we nu een inhaalslag maken om te voldoen aan reglementen van de KNHB en onze eigen clubafspraken, zodat we weer over voldoende scheidsrechters kunnen beschikken. 


De opleiding èn het examen bestaat uit een ELO (Elektronische Leer Omgeving) die je in je eigen tempo vanuit thuis kunt (online) doorlopen. MHC faciliteert daarnaast in aanloop naar het examen een verplichte praktische instructie (avond) op de club voor alle examenkandidaten.


Ieder lid dat voldoet aan de gestelde voorwaarden en nog niet in bezit is van CS kaart krijgt deze week een inlogcode voor de ELO, het examen en een uitnodiging voor de instructie-avond in het clubhuis.


Ook voor ouders die interesse hebben in het volgen van de CS-opleiding en minimaal 1 of 2 keer per seizoen een wedstrijd willen fluiten is het mogelijk zich kosteloos aan te melden via [email protected]


Deze week zullen de uitnodigingen voor de CS-cursus verzonden worden door de KNHB.Voor uitgebreidere informatie verwijzen we naar de bijlage. De Arbitragecommissie.
Bijlage

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws