1bannermhc2.jpg 2 (1 van 2).jpg 2bannermhc.jpg 2headerD11.jpg 2headerD4.jpg Dames 1 teamfoto 2020-2021 zonder begeleiding bewerkt 1.jpg header heren1.jpg header.jpg headerdames1.jpg headerdames3.jpg headerdames4.jpg MHC Heren 1 - 2020 Banner 1.jpg
Jeugd Juni
12

Teamindelingen junioren 2022-2023

Nieuws afbeelding

Beste leden en ouders,

De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met de indeling van de Jeugd- en Jongste Jeugdteams voor het komende seizoen. Zonder de medewerking van vele commissieleden, trainers, coaches en lijn-coördinatoren was dit niet gelukt, bedankt hiervoor!

Ieder jaar is het maken van een nieuwe teamindeling een hele klus. Er spelen tenslotte veel belangen bij de indeling van teams. Het gaat om het hockeyniveau, de vrienden en vriendinnen van de spelers en ook de drijfveer en ambitie waarmee een lid hockeyt. Daarnaast nog, minder tastbaar, maar wel van belang, is of een team ook in zijn geheel bij elkaar past.

Niets is perfect; ook deze indeling niet. Het zal altijd zo zijn dat een speler (of ouder) niet tevreden is met de indeling. Het is een proces van wikken en wegen, keuzes en dilemmas en soms concessies doen. Mochten er vragen of opmerkingen zijn, laat ons dat dan weten.

Voor vragen over de indelingen van de Jongste Jeugd kun je een mail sturen naar: [email protected]

 

Voor vragen over de breedte jeugdteams kun je een mail sturen naar: [email protected]

 

Voor vragen over de D-teams en de prestatieve jeugdteams kun je een mail sturen naar: [email protected]

 

Wij proberen hier dan zo snel mogelijk een reactie op te geven!

 

Trainingen D-teams en Prestatieve teams

Vanaf morgen maandag 13 juni trainen de D-teams nog 2 weken tot en met 24 juni in hun nieuwe samenstelling door. De prestatieve teams trainen tot en met vrijdag 1 juli in hun nieuwe samenstelling door. Het nieuwe trainingsschema hiervan kun je vinden op de site of in de MHC-app. Alle overige teams die langer door willen trainen kunnen dit aanvragen via [email protected]. Voor de Jongste Jeugd zijn de trainingen inmiddels gestopt.

Wij wensen dat alle teams komend seizoen weer met veel plezier op het veld zullen staan.

  

Met sportieve hockeygroet,

  

De Jeugdcommissie en de Technische Commissie  

Bijlage

Reacties

img

Famke Souren

12-6-2022 @ 19:55:02 |het pdf is niet te openen.....

img

Famke Souren

12-6-2022 @ 19:56:18 |btw bovenstaande heb ik om 19.55u geschreven dus wrs staat de tijd van de website niet goed ingesteld...

Reageer op het nieuws