Zaalhockey November

Zaalcompetitie bekend. Trainingen volgen.

Gisteren zijn is de wedstrijdindeling voor het zaalhockey door de KNHB bekend gemaakt. Deze kun je vinden op: https://www.knhb.nl/match-center#/clubs/N178/teams

Kies rechts onder de club 'Zaal'. Waar de wedstrijd gespeeld wordt, zie je door de wedstrijd aan te klikken.

Nu de wedstrijden bekend zijn, wordt er door de Zaalcommissie en de Technische Commissie hard gewerkt aan de indeling van de trainingen. Zij proberen zo goed mogelijk de trainingen en wedstrijden op elkaar aan te laten sluiten, maar gezien de geringe zaalcapaciteit die wij als MHC gekregen hebben, kunnen we dat niet garanderen.

De trainingsschema's voor de zaal worden hopelijk eind deze week bekend.