1bannermhc2.jpg 2 (1 van 2).jpg 2bannermhc.jpg 2headerD11.jpg 2headerD4.jpg Dames 1 teamfoto 2020-2021 zonder begeleiding bewerkt 1.jpg header heren1.jpg header.jpg headerdames1.jpg headerdames3.jpg headerdames4.jpg MHC Heren 1 - 2020 Banner 1.jpg
Algemeen September
14

Corona update

Nieuws afbeelding


Beste leden, 


Vanavond staat er weer een persconferentie vanuit de overheid gepland en worden zeer waarschijnlijk een aantal maatregelen aangepast die ook van invloed zijn op de hockeysport. De KNHB zal na de persconferentie de adviezen hierop aanpassen en MHC neemt deze adviezen integraal over. Een update zal hier dan ook later deze week volgen. Een volledig overzicht van alle geldende regels is ook altijd te vinden via https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/coronavirus-van-invloed-op-hockeycompetitie


Voor nu willen we aandacht vragen voor het wel of niet dragen van mondkapjes in de auto bij uitwedstrijden en het verplichten tot het afnemen van zelftests. Er komen met regelmaat vragen over binnen bij het bestuur.
Ook hierin volgt MHC het advies van de KNHB en dit advies luidt als volgt:


  • Bij uitwedstrijden adviseert de KNHB voor iedereen ouder dan dertien jaar dat – als je niet uit hetzelfde huishouden komt – je in de auto een mondkapje draagt.

  • Het afnemen van een zelftest voorafgaande de autorit betreft geen advies van KNHB en is dan ook geen advies vanuit MHC.

  • Ook willen we benadrukken dat niet iedere hockeyclub de adviezen van de KNHB volgt en zelf meer verscherpte maatregelen treft. Als team doe je er dus altijd verstandig aan om voor de uitwedstrijd de website van de betreffende club te raadplegen.


En tenslotte, het opvolgen van de adviezen vanuit de KNHB doen wij omdat wij allemaal graag zien dat onze leden weer lekker kunnen hockeyen en wij elkaar weer gezellig kunnen treffen in het clubhuis en rondom de velden. 
Daarom: hou rekening met elkaar, volg de adviezen op en geniet van het hockeyen!


We houden jullie op de hoogte!


Groet,
Namens het bestuur


Fleur 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws