International Maastricht D-Trophy 2019

Na het succes van vorig jaar organiseert de Maastrichtse Hockey Club wederom dit jaar een tweedaags internationaal hockeytoernooi voor de jongens en meisje D (10-12 jarigen) uitkomend in de 1e en 2e klasse. Het toernooi start op zaterdag 29 juni om 9h00 met een gastvrij Limburgs welkom en eindigt op zondag 30 juni om 15h15. Er is plaats voor 12 jongens en 12 meisjes teams. Er is een origineel sport - en spelprogramma. Zaterdagavond is er een "Proud to be Fout" Themafeest. Geslapen wordt er op de club in legertenten. Eten (welkom met Limburgse vlaai, 2 lunches, barbecue en ontbijt) is in toernooigeld inbegrepen. Gezellig als jullie van de partij zijn. Let wel op. Wees snel. Vorig jaar liep het storm. Inschrijving is pas definitief na ontvangst betaling.

H1

H1 heeft geen aankomende wedstrijden