1bannermhc2.jpg 2 (1 van 2).jpg 2bannermhc.jpg 2headerD11.jpg 2headerD4.jpg Dames 1 teamfoto 2020-2021 zonder begeleiding bewerkt 1.jpg header heren1.jpg header.jpg headerdames1.jpg headerdames3.jpg headerdames4.jpg MHC Heren 1 - 2020 Banner 1.jpg

Beleid & Cultuur


Cultuur

De Maastrichtse Hockey Club (MHC) is met bijna 1000 spelende leden de grootste hockeyclub in Limburg en de grootste sportvereniging van Maastricht. De club, die bestaat sinds 1934, biedt veldhockey en zaalhockey voor verschillende doelgroepen. Met een grote jeugdafdeling en een groeiend aantal senioren heeft MHC zowel de ervaren als beginnend hockeyer veel te bieden. Zowel de recreatieve als de prestatiegerichte hockeyer is welkom bij MHC. Studenten zijn sterk vertegenwoordigd in de heren- en damesteams. 

Wil je sfeer proeven? 
Kom dan een keer langs of maak een afspraak. Kijk dan bij contactgegevens en neem contact op met de contactpersoon van de ledengroep die bij je past.Bijdragen als vrijwilliger 

Wij willen een familiehockey-vereniging zijn voor-en-door-leden, voor de top- en breedtehockeyer. Een fantastische en gezellige leeromgeving voor kinderen en senioren, om in teamverband en in onderlinge afhankelijkheid te sporten. Een groot sociaal ontmoetingsfeest.
 
Voor en door leden
We kunnen alleen hockeyen als iedereen ook zijn bijdrage levert als ˜vrijwilliger". Als lid van MHC word je gevraagd van alles te doen, zoals scheidsrechterkaart halen, bardienst draaien, coachen, enz.
  
Jouw team mag spelen, als jouw team ook zorgt dat andere teams kunnen spelen!
Elk team levert voldoende vrijwilligers die nodig zijn voor de club en ziet daarop toe. Omdat we serieus omgaan met de tijd van anderen, zijn we daarin niet vrijblijvend (als je bijvoorbeeld geen scheidsrechter levert kan een ander team gewoon niet spelen):  
  1. Bij onvoldoende vrijwilligers volgt een herinnering: "opgelet: andere teams hebben een probleem"! 
  2. Indien de situatie niet verbetert, kan MHC uit zelfbehoud hieraan consequenties verbinden, inclusief het tijdelijk uitsluiten van deelname aan wedstrijden en training. 
  3. Bij (opleidings)jeugd-teams rust deze uitdaging ook op de ouders! 
 
Leden van MHC kunnen alleen hockeyen als iedereen ook zijn bijdrage levert als ˜vrijwilliger". Je kunt hierbij denken aan training (hockey-, loop-, conditie- of keeperstraining) geven, coach of manager van een team, hulpouder, barmedewerker, materialenbeheer, webredactie, technische commissie, ledenadministratie, scheidsrechterscommissie of misschien eerder evenementen organiseren. Kortom er is genoeg te doen! 
 
GEEF JE OP!!!
 
mailto:[email protected]