1bannermhc2.jpg 1headerHeren1a.jpg 2 (1 van 2).jpg 2bannermhc.jpg 2headerD11.jpg 2headerD4.jpg header heren1.jpg header.jpg headerdames1.jpg headerdames3.jpg headerdames4.jpg
Algemeen Juni

Afscheid Étienne Willems

Beste leden,

Afgelopen maandag, 8 juni heeft het bestuur het besluit genomen om de samenwerking met Étienne Willems met ingang van 1 juli 2020 te beëindigen. De reden hiervoor is dat het bestuur om moverende redenen onvoldoende vertrouwen heeft de arbeidsrelatie met Étienne voor komend seizoen op vruchtbare wijze voort te kunnen zetten. Dit besluit hebben wij gisteren direct aan zowel Étienne zelf als ook aan de speelsters van Dames 1 medegedeeld. We betreuren de ontstane situatie ten zeerste, juist omdat Étienne veel voor de Opleidingsjeugd van MHC heeft betekend en wij met hem een zeer waardevolle trainer/coach verliezen.

Dat Étienne van grote betekenis is geweest voor de sportieve ambities, groei en prestaties van ons Dames 1, is een feit dat wij ook zeker willen benoemen. Het bestuur is zich er van bewust dat het wegvallen van Etienne een grote impact heeft op onze speelsters van Dames 1 en er is ons dan ook alles aan gelegen om in de komende weken een waardige vervanger te zoeken, waarmee Dames 1 met vertrouwen en plezier het nieuwe seizoen kan starten.

Étienne heeft in HC Oranje-Rood een nieuwe uitdaging gevonden en wij wensen hem hier dan ook alle sportieve succes toe dat hij verdient.

H1

H1 heeft geen aankomende wedstrijden