1bannermhc2.jpg 2 (1 van 2).jpg 2bannermhc.jpg 2headerD11.jpg 2headerD4.jpg Dames 1 teamfoto 2020-2021 zonder begeleiding bewerkt 1.jpg header heren1.jpg header.jpg headerdames1.jpg headerdames3.jpg headerdames4.jpg MHC Heren 1 - 2020 Banner 1.jpg

Proeftraining hockey in Maastricht

We hebben weer plek!


Lijkt hockey je leuk? Of heb je al eerder elders buiten de regio gespeeld en wil je de sfeer bij MHC proeven?

Meld je dan nu aan voor de gratis Proeftrainingen van MHC!


De Proeftraining bevat 3 gratis trainingen. Zo kunnen jij en de leden van MHC kennis met elkaar maken en krijg je de eerste beginselen van hockey aangeleerd, als je die nog niet beheerst.

We willen graag je volledige naam weten, een e-mailadres om te communiceren, een telefoonnummer voor als we vragen hebben of als de training onverwacht niet doorgaat en bij opmerkingen kun je zelf nog zaken kwijt, zoals vorige clubs, hockey-ervaring enzovoorts.

Na 3 trainingen blijven?

Vind je hockey leuk na de 3 trainingen? Dan meld je je aan als lid. Je wordt dan in beginsel trainingslid: je mag dan mee blijven trainen met de groep.
 
Van meetrainen naar meespelen

In mei worden de teams ingedeeld voor het volgende seizoen. Dat betekent dus dat als je hockey leuk vindt, je in het volgende seizoen in een team ingedeeld wordt. Een hockeyseizoen loopt van september tot juni.

Tijden:

Van 4 - 6 jaar: woensdagmiddag 17:00 - 18:00
Tot 7 - 17 jaar: woensdagmiddag 17:00 - 18:15
Vanaf 18 jaar: in overleg


Heren 1

Heren 1 - MHC Best
Datum: zondag 4-6 Spelen: 14:45

Dames 1

Dames 1 heeft geen aankomende wedstrijden

Vandaag jarig

Joost van Gelder
Leonoor Hoevenagel
Apoline Nieuwland

Agenda

Nog geen agenda punten.

Zoeken

Verslagen