1bannermhc.jpg 1bannermhc2.jpg 1_1IntToernooiDB2017-175kopie.jpg 2 (1 van 2).jpg 2 (2 van 2).jpg 2bannermhc.jpg 2heren1.jpg header-3.jpg header.jpg
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Jeugd
11-6

Schema indelingstesten D

Nieuws afbeelding

Beste D spelers/speelsters en ouders,
In de onderstaande bijlage vinden jullie het schema van de indelingstesten, uitgesplitst naar jongens en meisjes. De test duurt 2 uur. Er wordt geen warming-up gedaan, daar dien je zelf voor te zorgen.
Namens het Bestuur, de Technische Commissie en de Jeugdcommissie,
Gladys van Schoonhoven van Beur...

Jeugd
10-6

Selectiegroepen Jeugd 2018-2019

Nieuws afbeelding  
Beste spelers/speelsters en ouders,
In onderstaand document vinden jullie de samenstelling van de indelings- en selectiegroepen, uitgesplitst naar jongens en meisjes.
Hieronder de laatste mededelingen rondom de indeling en selectie:
1.        Naast de link naar de indelings- en selectiegroepen, staat er op de si...

Jeugd
3-6

Schema indelings- en selectietrainingen jeugdteams

Nieuws afbeelding  
De indelings- en selectieperiode zal plaatsvinden van 11 juni t/m 22 juni. De samenstelling van zowel de indelingsgroepen als de selectiegroepen zal uiterlijk zondag 10 juni op de site worden gepubliceerd.

Een indelingstraining (D) duurt 2 uur. Kijk goed in het schema op welk tijdstip de training is. Kom op tijd want de warming-up wordt van te voren gedaan...

Jeugd
2-6

Selectie- en Indelingsprocedure Jeugd Seizoen 2018-2019

Nieuws afbeelding  
 
De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn al begonnen. Vast onderdeel daarvan is de selectie- en indelingsperiode. Deze selectie-en indelingsperiode voor de opleidingsjeugd D en prestatieve teams staat gepland voor de periode van 11 t/m 22 juni. Het definitieve selectie- en indelingstrainingsschema is in de bijlage te vinden.
Voor de overige teams...

Jeugd
12-6

MB zomerhockeykamp in Maastricht

Nieuws afbeelding
Ben jij tussen de 8 en 15 jaar? Schrijf je dan nu in voor het zomerhockeykamp bij MHC! 13 en 14 augustus van 09.30 tot 16.00 uur Kosten € 165,- inclusief bidon! Ga naar www.mbhockeyschool.nl en zorg dat je erbij bent.
De inschrijvingen lopen hard…….. ...