1bannermhc2.jpg 2 (1 van 2).jpg 2bannermhc.jpg 2headerD11.jpg 2headerD4.jpg Dames 1 teamfoto 2020-2021 zonder begeleiding bewerkt 1.jpg header heren1.jpg header.jpg headerdames1.jpg headerdames3.jpg headerdames4.jpg MHC Heren 1 - 2020 Banner 1.jpg
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Arbitrage
5-9

Scheidsrechtersfluitjes

Nieuws afbeelding

In het kader van de Covid-19- maatregelen kunnen alle clubscheidsrechters die de komende periode hun wedstrijden op de zaterdagen en zondagen fluiten op de dag van hun fluitbeurt in het clubhuis een schoon fluitje ophalen. Deze hoeven niet na de wedstrijd te worden ingeleverd. 
Deze fluitjes worden eenmalig gratis verstrekt.  
De Arbitragecomm...

Arbitrage
16-9

Voor de spelbegeleiders van wedstri

Nieuws afbeelding

Wij hebben (weer met dank aan SCHC) ook een spelregelboekje gemaakt (zie de bijlage) met eenvoudige tekst en uitleg voor de 3-, 6- en achttallen. 
In dit boekje kun je  alles vinden dat je moet weten als je een wedstrijd van de Jongste Jeugd moet fluiten als spelbegeleider. 

De Arbitragecommissie ...

Arbitrage
15-9

Twee nieuwe bondsscheidsrechters!

Nieuws afbeelding

Afgelopen zaterdag hebben onze scheidsrechters Jules Sondeijker en Joep Velraeds hun Bondsscheidsrechters-bevoegdheid behaald.
Een halfjaartje later dan gepland (vanwege Covid-19) mogen ze nu beiden officieel in het hele land aangewezen bondswedstrijden gaan fluiten! Verder zullen zij nog regelmatig clubwedstrijden fluiten.
Ook zullen we JULES en JOEP no...

Arbitrage
11-9

Enthousiaste scheidsen gezocht voor

Nieuws afbeelding Ben je een Club Scheidsrechter en vind je fluiten leuk? Dan hebben wij een speciaal programma waarbij je bij MHC wedstrijden fluit en met begeleiding van een eigen leercoach nog beter kunt worden! Daarmee word je ClubScheidsrechter-Plus (CS+) en kun je wedstrijden op hoger niveau fluiten.
Wij zijn op zoek naar nieuwe deelnemers aan ons doorlopend CS+ programma. Onder goede begel...

Arbitrage
3-9

Voor alle clubscheidsen van MHC - s

Nieuws afbeelding

Wij hebben (met dank aan SCHC) een spelregelboekje gemaakt (zie de bijlage) met eenvoudige tekst en uitleg van alles wat je moet weten voor als je moet fluiten.  Als je deze regels kent en  tevens de tips en adviezen uit "Goed fluiten in een notendop" (zie link) ter harte neemt ben je goed voorbereid om een veldwedstrijd te fluiten van een van de elftallen.
...