1bannermhc2.jpg 1headerHeren1a.jpg 2 (1 van 2).jpg 2bannermhc.jpg 2headerD11.jpg 2headerD4.jpg header heren1.jpg header.jpg headerdames1.jpg headerdames3.jpg headerdames4.jpg

Veldreserveringen

Procedure veldreserveringen

Dringend verzoek aan iedereen die een evenement, toernooi, clinic of oefenwedstrijd wil organiseren op de velden van MHC:

Neem eerst contact op met Elly Langer, telefonisch op 043-3476401 of per mail via mailto:[email protected], om na te gaan of de velden op het gewenste moment beschikbaar zijn. Alle reserveringen gaan in principe via deze weg. Rechtstreeks reserveren namens MHC is dus NIET mogelijk/toegestaan.

LET OP: pas nĂ¡ publicatie op deze site is de reservering van een van de velden definitief.

Externe huurders
Ook externe huurders kunnen via de gemeente (Maastricht Sport) velden bij MHC reserveren. De gemeente meldt deze reserveringen meteen aan MHC.

Overzicht veldreserveringen MHC 2019

Veld