1bannermhc2.jpg 2 (1 van 2).jpg 2headerD11.jpg 2headerD4.jpg 2_header_mhc_jo16_1__strafcorner_2114x560.jpg.jpg header.jpg headerdames3.jpg headerdames4.jpg Header_MHC_jeugd_startwedstrijd.jpg Header_MHC_JO16_1_Klaar_Voor_Wedstrijd_2114x560.jpg Header_MHC_JO16_1_Uitlopen_Strafcorner_2114x560.jpg

Gegevens actueel houden


Actueel houden en wijzigen van persoonlijke gegevens / adressen / (mobiele) telefoonnummers

Voor een goede communicatie binnen de vereniging (per e-mail, whatsapp of SMS) is het van belang dat de persoons- en adresgegevens van alle leden en vrijwilligers altijd actueel zijn.

Met behulp van mobiele telefoonnummers (ook van de ouders) kan de Club jou last minute informatie per e-mail, SMS of whatsapp toesturen, in geval van wijziging van speelveld, slecht weer of waarschuwen bij incidenten e.d.. Indien jouw gegevens niet kloppen kan dat gevolgen hebben voor jouw informatievoorziening. 

Wijzig (en controleer) persoonlijke gegevens zoals adres, e-mailadres en (mobiele) telefoonnummer via Instellingen na inloggen bij MijnTeam op de website. Het e-mailadres en het (mobiele) telefoonnummer kunnen ook via de club-app worden gewijzigd.

Je kunt de mutaties ook mailen naar [email protected]