1bannermhc2.jpg 2 (1 van 2).jpg 2bannermhc.jpg 2headerD11.jpg 2headerD4.jpg Dames 1 teamfoto 2020-2021 zonder begeleiding bewerkt 1.jpg header heren1.jpg header.jpg headerdames1.jpg headerdames3.jpg headerdames4.jpg MHC Heren 1 - 2020 Banner 1.jpg

Wat leuk dat je wil gaan hockeyen bij MHC!


Als je besloten hebt dat je gaat hockeyen, heeft de Maastrichtse HockeyClub (MHC) gegevens van je nodig. Zo kunnen we je indelen in een team, maar ook lid maken van de Koninklijke Nederlandse HockeyBond (KNHB). Dit zorgt ervoor dat je mee kunt doen aan wedstrijden, maar bijvoorbeeld ook dat je goed verzekerd bent als je op het veld staat. De minimum leeftijd om in te schrijven is 4 jaar. Verder ga je met het invullen akkoord met onze privacyverklaring.

Weet je nog niet zeker of je lid wil worden, maar wil je graag een keer meedoen met een training? Kijk dan bij Proeftraining.

Inschrijfformulier Maastrichtse Hockey Club (MHC)
Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contactinformatie
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
Extra informatie
   
 
   
   
 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Bevestiging
   
   
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB.