1bannermhc2.jpg 2 (1 van 2).jpg 2bannermhc.jpg 2headerD11.jpg 2headerD4.jpg Dames 1 teamfoto 2020-2021 zonder begeleiding bewerkt 1.jpg header heren1.jpg header.jpg headerdames1.jpg headerdames3.jpg headerdames4.jpg MHC Heren 1 - 2020 Banner 1.jpg
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Algemeen
21-10

MHC Covid-19-protocol oktober 2020

Nieuws afbeelding Bijgaand (in de bijlage) het geactualiseerde Covid-19 protocol van onze vereniging.
We vertrouwen er op dat eenieder dit protocol zal navolgen. 

Het Bestuur ...

Algemeen
18-10

Contributie seizoen 2020-2021

Nieuws afbeelding

De contributiefacturen voor het seizoen 2020-2021 zullen 18 oktober worden verstuurd. Ons software-programma LISA is aangepast, waardoor betaling via Ideal mogelijk is geworden.
Indien u betaalt via automatische incasso dan verandert er niets. Zorg s.v.p. wel voor voldoende saldo op uw rekening, zodat de incasso kan worden uitgevoerd.
 

Algemeen
17-10

Welkom Theo

Nieuws afbeelding Welkom Theo   
 
Theo is een assistent op onze club
Dit seizoen zullen we nog nadrukkelijker gebruik gaan maken van Theo. Theo staat voor Theorie & Ontwikkeling, is een combinatie van een app en webapplicatie en is ontwikkeld voor èn door hockeyexperts. Wat doet Theo voor ons?
 
Theo voor onze trainers

Algemeen
2-10

Aankondiging (digitale) ALV en kandidatuur nieuwe voorzitter

Nieuws afbeelding

Beste mensen,
 
We wisten dat het nieuwe seizoen bijzonder zou gaan worden. Inmiddels zitten we weer midden in de beperkende maatregelen en hebben we moeten besluiten om de aankomende winter niet deel te nemen aan het zaalhockey. Hoewel we soms als individu een andere beslissing zouden nemen, volgen wij als club in beginsel de koers van...

Algemeen
29-9

Trainingen in herfstvakantie

Nieuws afbeelding

Beste leden,
De herfstvakantie staat voor de deur. Dat betekent dat er in week 43 (maandag 19 tot en met vrijdag 23 oktober a.s.) geen trainingen zullen zijn voor alle senioren-, studenten-, breedte- en opleidingsteams. Voor de prestatieve teams geldt eveneens dat er geen trainingen zijn, tenzij je van jouw trainer anders verneemt. 
Ook zullen op za...

Zaalhockey
28-9

Zaalhockey 2020-2021 geannuleerd

Nieuws afbeelding

Gezien de recente ontwikkelingen rond de verspreiding en de grilligheid van het verloop van het Covid-19-virus heerst er veel onzekerheid bij hockeyclubs. Niet alleen óf het zaalhockey doorgang kan vinden, maar ook financiële risico’s bij het niet doorgaan, of afbreken, van de zaalcompetitie. Medio oktober neemt de KNHB een besluit of de zaalhockeycompetitie in zijn gehe...

Algemeen
20-9

Sportief & Respectvol: Maak teamafspraken!

Nieuws afbeelding


Iedereen wil een mooi hockey seizoen: Wat kan je hiervoor doen?
 
In de nieuwe S&R (sportief en respectvol) KNHB-campagne worden concrete handvatten, voorbeelden, tips en inspiratiefilmpjes gegeven die laten zien hoe je op een positieve en opbouwende manier kunt werken aan teamspirit en clubsfeer.
 
Dit begint met he...

Algemeen
18-10

Nieuwe Coronamaatregelen en de midw

Nieuws afbeelding

Tijdens de persconferentie van dinsdag 13 maart jl. zijn helaas nieuwe maatregelen vanuit de overheid voor de hockeysport afgekondigd. Vanaf woensdag 14 oktober om 22.00 uur zijn alle hockeyactiviteiten (wedstrijden en trainingen) van de senioren (vanaf 18 jaar) stilgelegd.
 
Onze Jongste Jeugd en Jeugd (tot 18 jaar) mogen n...

Algemeen
29-9

MHC eerste Maastrichtse vereniging

Nieuws afbeelding


Op zaterdag 26 september ontving Maastrichtse Hockey Club (MHC) uit handen van wethouder Bert Jongen (Onderwijs, Jeugdzorg, Studentenstad, Sport) het Team:Fit certificaat. Daarmee is MHC de eerste vereniging in Maastricht met het certificaat "Gezondere Sportvereniging”. Maastrichtse Hockey Club en de partners JOGG, Team:Fit en Maastricht Sport hebben nauw sa...

Arbitrage
16-9

Voor de spelbegeleiders van wedstri

Nieuws afbeelding

Wij hebben (weer met dank aan SCHC) ook een spelregelboekje gemaakt (zie de bijlage) met eenvoudige tekst en uitleg voor de 3-, 6- en achttallen. 
In dit boekje kun je  alles vinden dat je moet weten als je een wedstrijd van de Jongste Jeugd moet fluiten als spelbegeleider. 

De Arbitragecommissie ...

Arbitrage
3-9

Voor alle clubscheidsen van MHC - s

Nieuws afbeelding

Wij hebben (met dank aan SCHC) een spelregelboekje gemaakt (zie de bijlage) met eenvoudige tekst en uitleg van alles wat je moet weten voor als je moet fluiten.  Als je deze regels kent en  tevens de tips en adviezen uit "Goed fluiten in een notendop" (zie link) ter harte neemt ben je goed voorbereid om een veldwedstrijd te fluiten van een van de elftallen.
...