Wil jij tophockey bij de Maastrichtse Hockeyclub spelen?

WIL JIJ TOPHOCKEY BIJ DE MAASTRICHTSE HOCKEYCLUB SPELEN?

Speel je nog niet bij MHC en wil je als speler of keeper komend seizoen in aanmerking komen voor een plek in een eerstelijns jeugdteam van MHC (D tot en met A), dan kun je je nu hiervoor aanmelden.

Stuur een email met je naam, telefoonnummer en de naam van je huidige club en team naar [email protected]

Gaat de training door?

Helaas worden wij nog steeds in de greep gehouden door het coronavirus. Toch willen we allemaal zoveel mogelijk onze geliefde sport beoefenen. MHC en Maastricht Sport bieden daarom de mogelijkheid om al in januari te trainen, voor zover de overheid dit toestaat natuurlijk. Het nadeel van deze "wintertrainingen” is de lage temperatuur in relatie tot het verbod om de velden te be...