1bannermhc2.jpg 1headerHeren1a.jpg 2 (1 van 2).jpg 2bannermhc.jpg 2headerD11.jpg 2headerD4.jpg header heren1.jpg header.jpg headerdames1.jpg headerdames3.jpg headerdames4.jpg
Arbitrage November
11

Verplichte scheidsrechterexamens 2 en 3 december 2019

Nieuws afbeelding

 

 

Begin december wordt weer het (verplichte) scheidsrechterexamen afgenomen. Omdat er een groot aantal kandidaten is, organiseren we dit examen op 2 verschillende dagen (in totaal 3 sessies).

 

Zoals iedereen wel zal weten, is het behalen van een scheidsrechterkaart een verplichting die opgelegd is door de KNHB en ook in ons Verenigingsarbitrageplan (achter de inlog) als zodanig is onderschreven en vastgelegd.

 

Wij willen allemaal dat onze wedstrijden goed gefloten worden en dus heeft iedere club ook scheidsrechters nodig om het spel te kunnen laten spelen. Tevens worden jullie de spelregels op deze manier nòg beter bijgebracht!

 

 

De bond brengt MHC ook €7,50 per aangemelde kandidaat in rekening voor het afnemen van het examen. Dit bedrag wordt door MHC betaald, maar als je bent opgegeven voor het examen en NIET verschijnt of je te laat afmeldt wordt jou dit bedrag in rekening gebracht!

 

De scheidsrechterexamens zijn op maandag 2 december 2019 in 2 sessies: sessie 1 om 19.00 uur en sessie 2 om 20.00 uur. Op dinsdag 3 december 2019 is 1 sessie om 19.00 uur. Per sessie zijn er 40 plekken. Inmiddels heeft iedereen die aan het examen deelneemt van de KNHB de inloggegevens ontvangen voor de electronische leeromgeving (ELO).

 

 

Voorafgaand aan het examen is er een cursusavond, waar je meer uitleg krijgt over bepaalde regels en spelsituaties. Deze cursusavonden zijn op maandag 18 en woensdag 20 november van 18.30-20.00 uur en op dinsdag 26 en woensdag 27 november van 20.00-21.30 uur in ons clubhuis. In de uitnodiging die jullie hebben ontvangen staat vermeld op welke cursusavond je wordt verwacht!

 

 

 

Namens de Arbitragecommissie,

 

Marc Schnabel en Roland Wedler

 

mailto:[email protected]

 

H1

H1 heeft geen aankomende wedstrijden

D1

D1 heeft geen aankomende wedstrijden

Hoofdsponsor

Zoeken

Verslagen

Vandaag jarig

Vera Thoonen

Hockey.nl