1bannermhc2.jpg 2 (1 van 2).jpg 2bannermhc.jpg 2headerD11.jpg 2headerD4.jpg Dames 1 teamfoto 2020-2021 zonder begeleiding bewerkt 1.jpg header heren1.jpg header.jpg headerdames1.jpg headerdames3.jpg headerdames4.jpg MHC Heren 1 - 2020 Banner 1.jpg
Algemeen Mei
13

Dames 1 naar de finale!

Nieuws afbeelding
Na het uitslapen van de feestroes blijkt het nog steeds waar te zijn. Ons eigen Dames 1 heeft in een zinderende halve finale tegen GHBS aan het langste eind getrokken en gaat naar de finale van de Silver Cup! 

Met 6 - 4 werd gewonnen van de winnaar van de Silver Cup van vorig jaar. De spanning was vooraf al opgeschroefd door bijvoorbeeld een mooi artikel op hockey.nl over de Groningse tegenstrever.

Met een hele bus aan supporters begonnen ze aan de reis van 330 km richting het mooie maar gisteren niet zo zonnige zuiden. De supporters van MHC kwamen niet met de bus maar wel in groten getale op deze wedstrijd af.

Cis IJpelaar maakte de 1-0. GHBS maakte snel weer gelijk, maar miste gelukkig daarna een strafbal. Pien Paumen scoorde met een strafcorner de 2-1. Daarna werd het 2-3 voor GHBS. Maar door vervolgens doelpunten van Fleur Kessels (strafcorner), Amy Candel en Veerle Bos werd het 5-3 voor MHC.
GHBS maakte nog de 5-4 maar gelukkig was daar Floor Gerrits die met de 6-4 de wedstrijd over de streep trok.

En dus speelt dames 1 op zaterdag 27 mei de finale tegen Apeliotes uit Nijmegen. Waar de finale plaatsvindt, wordt later bekend gemaakt. We houden jullie op de hoogte!

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Gerelateerde nieuwsberichten

Aanmelden? Doe het vandaag nog!

Heren 1

Heren 1 - MHC Best
Datum: zondag 4-6 Spelen: 14:45

Dames 1

Dames 1 heeft geen aankomende wedstrijden

Vandaag jarig

Joost van Gelder
Leonoor Hoevenagel
Apoline Nieuwland

Agenda

Nog geen agenda punten.

Zoeken

Verslagen