1bannermhc2.jpg 2 (1 van 2).jpg 2bannermhc.jpg 2headerD11.jpg 2headerD4.jpg Dames 1 teamfoto 2020-2021 zonder begeleiding bewerkt 1.jpg header heren1.jpg header.jpg headerdames1.jpg headerdames3.jpg headerdames4.jpg MHC Heren 1 - 2020 Banner 1.jpg
Arbitrage Maart
9

Aankondiging ClubScheidsrechter Examen / CS Instructie Avond

Nieuws afbeelding

Beste leden,

in het MHC-arbitrageplan is opgenomen dat ieder lid vanaf O16, of als zij spelen in de prestatieve lijn vanaf O14, verplicht is om de opleiding tot ClubScheidsrechter (CS) te doorlopen en het CS examen te doen. Alle Senioren leden dienen uiteraard te beschikken over een CS-kaart.


Ouders/vrijwilligers die interesse hebben om een hockeywedstrijd te fluiten kunnen zich ook (kosteloos) aanmelden om hun CS kaart te halen via [email protected] Doe dit z.s.m. zodat je kunt deelnemen aan het eerstvolgende CS examen.


De CS opleiding en het CS examen zijn ondergebracht in een Elektronische Leer Omgeving (ELO) van de KNHB die je in je eigen tempo vanuit thuis (online) kunt doorlopen. Ieder lid dat voldoet aan de gestelde voorwaarden en nog niet in bezit is van een CS kaart krijgt komende week een link en inlogcode toegezonden.

Voor info hoe je moet inloggen zie: https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/je-opleiding-volgen-in-het-knhb-college-zo-doe-je-dat


MHC faciliteert in aanloop naar het examen op Woensdag 5 April 2023 om 19:00 een verplichte praktische instructie avond in het MHC clubhuis voor alle examenkandidaten. Ervaren bondsscheidsrechters zullen tijdens deze avond uitleg over de regels geven aan de hand van praktische voorbeelden en er is uiteraard alle gelegenheid om vragen te stellen.   

Het CS examen kun je afleggen op een van deze 2 tijdstippen:


Vrijdag 07.04.2023 tussen 19:00-20:00

Zaterdag 08.04.2023 tussen 09:00-10:00

Voor uitgebreidere informatie verwijzen we naar de bijlage. Op verzoek kan het examen in het Engels worden afgelegd.  


De Arbitrage Commissie wenst jullie alvast veel succes!


Bijlage

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Heren 1

Heren 1 - MHC Best
Datum: zondag 4-6 Spelen: 14:45

Dames 1

Dames 1 heeft geen aankomende wedstrijden

Vandaag jarig

Joost van Gelder
Leonoor Hoevenagel
Apoline Nieuwland

Agenda

Nog geen agenda punten.

Zoeken

Verslagen